Skywings België Fluturime të rregullta Udhëtime grupore me autobus Sigurime të ndryshme Shërbim cilësor i klientëve
Fluturime

Skywings België si agjensi numër një, ju ofron fluturime të përditshme në shum destinacione shqiptare

Udhëtime

Ne gjithashtu organizojm edhe udhëtime grupore në të gjitha trevat shqiptare, si dhe në tëre Evropën.

Sigurime

Tek ne jeni mund te bëni sigurime të ndryshme, jetësore, banesore etj

Risi - Linjë e re ajrore!

Skywings België së shpejti do të hapë linjën e re ajrore me destinacion Prishtinën dhe Shkupin duke u nisur nga ajroporti nacional i Brukselit dhe anasjelltas.

Shtuar: 20/12/2010

Filiala e re në Bruksel

Skywings België perveq filialës në Antwerpen (Deurne), që nga 03/12/2007 ka hapur filialen e re në Bruksel (Schaarbeek).

Shtuar: 02/12/2007

Start